Малко за мен: 

Здравейте! 

Казвам се Гани и съм от гр.Лом. На 18 години съм и уча в 11а клас в ПГ "Найден Геров"-Лом (казах ви, че ще е малко :D ) .

Защо го правя?

Сайтът е направен с цел да участва в състезанието по уеб дизайн в Благоевград. Идеята се роди, когато мои приятели имаха желание да си направят сайт, но не знаеха как. Затова реших, макар и малко банална, темата на проекта да е "Как се прави сайт ?".

С какво се различава от останалите подобни сайтове?

  1. Писан е от начинаещ за начинаещи :) .
  2. Уроците не са копирани, написани са лично от мен, с което се дава възможност на заинтересованите в научаването на HTML да имат различни бази за сравнение.
  3. Сайтът ще се развива през годините, ще включва и други уроци и винаги ще бъде БЕЗПЛАТЕН.

За да бъде съдържанието максимално точно, при писането на уроците са  направени справки с различни източници относно термините, определенията и т.н. Затова може да сте сигурни във верността на уроците, но все пак ако намерите грешки или неточности пишете на e-mail: gani_georgiev@abv.bg и аз ще ги коригирам! 

А ето ги въпросните източници:

  • HTML справочника на HOST.BG;

  • www4u.search.bg - също много полезен справочник;

  • Wikipedia.org;

  • "Създаване на уеб сайт - липсващото ръководство" (преработено 2-ро издание) от Матю Макдонад. Въпреки цената от 42 лв. наистина си заслужава да имате тази "книжчица" ;

  • и разбира се, най-голяма помощ ми бе оказана от ръководителя на проекта - Д.Трайчев ;
Нагоре